Sayfa Yayınlama Aşamaları

Web Tasarım' da Sayfa Yayınlama
İçerik ve müşterilerimiz hakkında yeterli bilgi sahibi olunmalıdır. Sizin hazırlayacağınız, ihtiyaç duymuş olduğunuz firma profili, ürünlerinizin genel bilgileri, çalışanlarınızın ve firmanızın iletişim bilgileri ve gereken her türlü fotoğraflar temin edilmelidir. Firmanızın tanıtımını en üst seviyede tutabilmek için tüm fotoğrafların ve dökümanların temin edilmesi sonunda firmanın genel çalışma şartları, üretim ve hizmetleri, sektöründeki konumu hakkında genel bilgiler toplanır. Web tasarım sayfasında yayınlanacak bilgiler ve genel tasarımda sayfamız için kullanılabilecek uygun ve güzel resimler bulunur. Bu gibi kesin seçimler sayesinde firma kimliği, web sayfasına tam anlamıyla oturtulmuş olur.

Son aşama olarak toplanan bu resimler, veriler, dökümanlar ve imajlar optimize edilerek, gereken bir durum söz konusu olduğu zaman bunlar kullanılır ve web sitesinde uygun hale getirilir.
Alan Adı Sorgulama

Firmamız için belirlediğimiz alan adı internet üzerinden alınır. Projemiz internete sunulacak bir aşamaya geldiği zaman, firmanın adres, telefon ve e-mail bilgilerini içeren tasarım aşaması gerçekleştirilerek bu sayfa hazırlanır. Proje başlangıcından itibaren web sayfasında firmaya ait ulaşım ve iletişim bilgileri tüm dünyaya verilmiş olur.