Web Tasarım Kimliğiniz Sizi Yansıtır

Web tasarım sizin İnternet ortamında olan kimliğinizdir. Kurumsal ya da bireysel olmuş hiç fark etmeden hazırlanan web sitesi tasarımı sizin kimliğinizi yansıtır. Özellikle kurumsal şirketlere web tasarımı yaparken çalışanlar daha dikkatli bir şekilde çalışmalıdırlar. Burada firmaların kurumsal kimliklerine hiç zarar vermeyecek şekilde çalışılmalı ve dikkat edilmelidir. Web tasarımcılar olarak bizler ve çalışanlarımızın dikkat ettiği en hassas konu müşterilerimize sunulan çalışmaların kurum kültürüne ve kimliklerine uyup uymadığıdır. Bu yönde kendimizi daha da geliştirmek için çalışmalarda yapmaktayız.

Bu konuda ilk yapılan taslak çalışmanın bu bütünlüğü en doğru şekilde yansıtması için sözleşme sonrası ilk süreçte firma yetkilileriyle toplantı yapıp onların firmasını daha yakından tanımaya çalışırız ve yapmış olduğumuz taslak sitemizi onlara gösteririz. Eğer siz bu sunmuş olduğumuz web sitesini kendinize uygun bir web sitesi olduğunu düşünüyorsanız size bu taslağın bitmişini en kısa sürede tamamlayarak teslim etme aşamasına geldiğinde tekrar size sunulacaktır ve o zaman isterseniz siteniz internet ortamında yayına girecektir.

Bu sayede güncel bir web sayfanız olacaktır. Artık internet ortamında da insanların sizleri tanıma fırsatı ve eğer bir satış söz konusuysa daha fazla satış yapacaksınız. Bu sizlere her anlamda artı bir değer katacaktır. İnsanlar sizin nasıl çalıştığınızı nelere dikkat ettiğinizi ve geçmişte neler yaptığınızı buradan öğrenebilecekler. Web tasarım çalışmasını size ve firmanıza nasıl değerler kattığını gördükten sonra kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.